sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Liisa Ihmemaassa

Hullu Hatuntekijä olisi toivonut, että Liisa olisi jäänyt Ihmemaahan. Voi sitä tunteiden voimakkuutta, jonka Depp sai Hatterin hahmoon. Ehtottomasti mielenkiintoisin ja koskettavin hahmo. Upea roolisuoritus Depp:ltä. Juuri muut asiat eivät nyt ole päällimmäisenä mielessä - nautiskelen nyt tuosta tunnelmasta, vaikkakin surumielinen onkin.

Tarina ei ollut kovin tuttu entuudestaan. Pääpiirteittäin kyllä, mutta en ole koskaan lukenut kirjaa. Huomenna siis kirjastoon, niin tiedän, mitä esim. Irvikissa touhusi ensimmäisen käynnin aikana ja oliko Hullu Hatuntekijä niin sympaattinen hahmo. Siiten dvd omaan hyllyyn ja mahdollisesti uusi katselukerta leffassa, mutta 2D versiona.

4 kommenttia:

  1. Uskon että meille ostetaan tuo myös. Ei ole muuten mullekaan kovin selvä tuo tarina. En ole kokonaisuudessaan lukenut.

    VastaaPoista
  2. Uskon, että elokuva kestää useammankin katselukerran. Sadepäiviä siis odottamaan :)

    VastaaPoista
  3. Minäkään en muista kunnolla alkuperäistä tarinaa ja olen miettinyt, että jostain pitäisi saada käsiinsä se piirretty versio. Mutta ihana tämä Burton-versio joka tapauksessa oli :) omaan hyllyyn ehdottomasti!

    VastaaPoista
  4. Kävin kirjastossa etsimässä kirjaa, mutta kaikki olivat lainassa.. Haluaisin erään tietyn käännöksen (luin siitä jostain jonkun blogista...) Laitoin sen linkin aiempaan kommettiin, mutta koko kommentti on hävinny bittitaivaaseen :(
    Aiempi piirrettykin olisi hieno nähdä, mutta Burton tosiaan ihan omaa luokkaansa!

    VastaaPoista