keskiviikko 6. tammikuuta 2010

LISÄÄ!!

Tajusin juuri, että onhan minulla, jos ei uuden vuoden lupauksia, niin tavoitteita ainakin. Mutta vain kaksi. Tavoitteena on lisätä ruokavalioon kasviksia, juureksia, hedelmiä eli kaikkea kasvikunnan tuotteita. Mutta mitään ei tarvitse jättää pois! Toinen tavoite on lisätä liikuntaa, mutta ei mitenkään suunnitelmallisesti, mutta säännöllisesti, inspiraation mukaan. Tekiskö tänään mieli hiihtämään, salille, jumppaa, uimaan vai mäkeen? Eli ainoastaan muutama juttu lisää elämäntapoihini, pois ei tarvitse jättää mitään. Uskon vakasti, että näiden kahden lisääminen jokaisen elämään tuo jo terveysvaikutuksia, vaikkei niitä huonoja tapoja jättäisikään. En pelkästään usko, vaan tiedän. Yäk! Nyt meni ammatilliseksi jorinaksi, lomapäivänä!

4 kommenttia:

  1. =)


    Mie en uskaltanut luvata tekeväni mitään. Toivon saavani itsestäni enemmän irti terveellisiä taipumuksia, mutta saapa nähdä, saanko. =)


    Nuo siun luettelemasi ovat varsin tavoiteltavia hyveitä. =)
    Toivottavasti lomapäiväsi oli ok?

    VastaaPoista
  2. Lomapäivät olivat oikein rattoisia, varsinkin ne päivä, jolloin ei ollut mitään suunniteltua ohjelmaa. Kiitos kysymästä :) Toivottavasti sinullakin on ollut mukava vuoden vaihde.
    En minäkää paineita ota, jos nämä tavat eivät ota pysyäkseen. Kaipa ne voisivat huonomminkin olla, vaikka taantuisin entiseen. Mutta olo on etenkin psyykkisesti parempi, kun liikkuu hikeen saakka ja minä pidän kasviksista ja salaateista, mutta en aina viitsisi valmistaa niitä. Laiska ko lapamato ; )

    VastaaPoista
  3. Mitä! Täältäki jääny mun kommentti pois! Kirjoitin sen jo ajat sitten, kun olin vaihtanu salasanan. Sen jälkeen on moni muukin kommentti jäänyt ilmestymättä. Vai onkohan sulla ennakkosensuuri?

    No, ei kai siinä mitään suuria ajatuksia ollut. Että ei vahinko ollut suuren suuri. Täytyy olla tarkkana nyt ton uuden salasanan kanssa.

    VastaaPoista
  4. Ei ole, Tuike, ennakkosensuuria :) Kurjaa, jos kommentit katoaa - molemmille osapuolille. Mukavaa illan/päivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista