maanantai 22. helmikuuta 2010

Mikä on ihmisen parasta aikaa?

Pian alkaa loma! Tämä viikko vielä töissä pakertaen, vaikka voimat ovat jo täysin hiipuneet, niin kuin loman lähestyessä usein käy. Ensi viikolla haukon henkeä Sveitsin alpeilla, tarkemmin Zermatissa. Meitä lähtee sinne sekalainen seurakunta, josta tunnen yhden paremmin, toisen huonommin, kahta muuta en ole tavannutkaan. Mielenkiintoista ja vähän jännääkin. Mutta nämä kaksi tuntien uskon, että muidenkaan kanssa ei aika käy pitkäksi ja saamme varmasti kokea mukavan loman. Ja minulla on oma huone, jonne voin vetäytyä, jos oloni äityy epäsosiaaliseksi. Haaveilenpa jo välipäivästä, jolloin lepuutan turvonneita polviani jossain alppikahvilassa hyvän kirjan kanssa.

Mutta nyt hoidettavien asioiden listaa miettimään, johon kuuluu ainakin kirjastossa käynti ja offi-vakuutuksen hakkiminen.

Hyvää lomaa, meille ja teille!!

2 kommenttia:

  1. Tulin tänne Piilomajan kautta.
    Minäkin olen menossa ensi viikoksi Sveitsin alpeille, tosin eri paikkaan kuin sinä. Toivottavasti saamme hyvät säät! Olen ollut Zermatissa kesällä ja se on aivan mielettömän hieno paikka. Laitathan sitten kuvia blogiisi reissusta palattuasi.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa Riikka! Hyvää säätä minäkin toivon: sormet ristiin kyynärspäitä myöten! Mukavaa reissua sinullekin! Mun kamera on rikki, mutta jos kavereilla varmasti on kamera mukan :)

    VastaaPoista