lauantai 26. maaliskuuta 2011

Nam!

Lauantai-illan raukeaa väsymystä. Takana tanssia ja joogaa. Iltapuhteina kätevä emäntä teki elämänsä ensimmäisen kotijuuston ja kukkakaalikeittoa. Hera jäi valkoiseksi ja luin myöhemmin, että näin käy, jos maitoa ei kuumenna riittävästi. Eräässä ohjeessa sanottiin: Jos osaa polttaa maidon pohjaan, osaa tehdä kotijuustoa. Ja keittämisestä juuri vasiten varotettiin. Ja minä varoin.

Näppyraportti: Viljatonta dieettiä takana melkein kaksi viikkoa. Hoidin kuitenkin ihoni kortisonilla kuntoon. Eli perjantaina lopetin ja iho oli ehjä. Ja on toki vieläkin. Nyt sitten vaan seurataan, pysyykö se kunnossa. Mutta syönyt olen hyvin! Illan jatkuva leivän puputtaminen on vaihtunut kunnon sapuskaan. Vihanneksia ja kasviksia en ole koskaan syönyt näin paljon. Ja kohta syön paljon kotijuusta :D

4 kommenttia:

  1. Toi sun uus ruokavalio kuulostaa ihanalta. Pitäisi itsekin taas lopettaa roskan puputus... Lasken työpaikkaruoan tähän roskaan ja se onkin suuri kompastuskivi mun ruokavaliossa tällä hetkellä.

    VastaaPoista
  2. Tulee jätettä ja tiskiä ihan hirveesti. Ja aikaakin kuluu. Ja sitä paitsi leivän jyystäminen tuli halvemmaksi. Mutta on ihanaa syödä kunnon ruokaa, joka joskus maistuu hyvältäkin!

    VastaaPoista
  3. Hei kiva että olet taas alkanut päivittää! Odottelinkin jo!

    Oikein mukavaa kevättä!

    VastaaPoista
  4. Mukavaa kevättä sinullekin, Tuike! Taitavat olla mun päivitykset aika purskeisia, mutta ainakin silloin tällöin :)

    VastaaPoista